Системата "УМЕН ДОМ" на Фибаро

Добре дошли в света на Фибаро!

Fibaro е система за безжична автоматизация на дома и сградите, която дава едно съвсем ново ниво на надеждност, лекотата на инсталиране, производителност, разширяемост, здравина и особено в действията за управление на охраната - контрол на достъпа, мониторинг, автоматизация, сигурността, отдалечен достъп, GPS и др.

Fibaro е повече от система за управление на осветлението - тя е една нова концепция в безжична домашна автоматизация. Създадена е с акцент върху потребителския опит и може да бъде инсталирана във всяка стая, къща, апартамент или бизнес.

Добре дошли в света на Fibaro, които предлагат интелигентни решения и висок стил за динамичния живот!

Графичният интерфейс

Това е единствената система с лесен и интуитивен интерфейс позволяваща да промянете настройките и от всеки по компютър и по всяко време, без да ползвате специален софтуер или да имате нужда да викате специалист.

За Технологията

Фибаро предлага пълна свобода при контрола на системата, тъй като е съвместима със почти всички смартфони налични на пазара. Продуктите на Фибаро са съвместими с безжичните продукти на повече от 300 независими производители, както и могат да бъдат управлявани от продуктите на нашите конкуренти. Системата е съвместима и с всички IP камери налични на пазара - така че в случай на тригериране на инцидент, системата ще изпрати снимка или видео клип директно на вашия мобилен телефон.

Охрана

Системата на Фибаро може да бъде интегрирана с всички съществуващи алармени системи. Всички системни компоненти могат да работят независимо от централния контролер. В случай на повреда на централния контролер примерно от пожар, всеки компонент самостоятелно взима решение да отвори защитните шори, отвори прозорците, вратите, да активира вентилационната система и т.н. Освен това нямате необходимост от VPN връзка или от статичен IP адрес за да управлявате отдалечено системата.

Интелигентната система

Системата на Фибаро проверява и наблюдава статуса на индивидуалните устройства и в случай на необходимост ви информира за настъпил инцидент. Тя е и единствената система на пазара, която знае точната позиция на вашите щори, завеси или тента. Като информацията се обновява автоматично. Системата автоматично прави "backup" копия на настройките и праща на външни сървъри. Компонентите, захранвани от батерии ще ви известят навреме в случай че се нуждаят от подмяна на захранването си. Ако заминете във ваканция и забравите да изгасите отоплението си, Фибаро ще изправи съобщение питайки дали искате да го спре вместо вас.

Неинвазивната инсталация

Модули System Fibaro са предназначени да бъдат монтирани в стандартните стенни кутии на съществуващата инфраструктура, без да се правят промени в апартамента или къщата. Не е необходимо да се заменят прекъсвачи и бутони, запазвайки непроменен дизайна на дома. Процеса на инсталиране на модулите се осъществява за минути и не изисква високо квалифицирани специалисти. Ако се наложи да управлявате контакт на ново място, монтажа се направи лесно, бързо и без да се кърти мазилка.

Fibaro е най-лесната система тип "Умен Дом" за инсталиране на пазара.

Повече за Фибаро и техните продукти »

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg