Контрол на осветлението

С безжичните димери на Fibaro ще забравите къде се намира ключа за осветлението. Добавете и сензор и дори няма нужда да докосвате вече и вашия смартфон. И това без нужда да сменяте нищо.
Ако обичате истински елегантния лукс погледнете серията на Vitrum. Италиански стил и елегантност, комбинирани с върхови технологии зад полирана стъклена повърхоност.

Контрол на сигурността


Системите на Интелихоум ви спестяват толкова различни главоболия. Независимо дали се притеснявате от наводнение на любимия ви паркет или дим в кухнята от забравена тенджера.


Притеснявате се че да автоматизираме щорите, прозорците, пердетата всичко в дома ни, което би допринесло за удобството и комфорта в него.с да автоматизира охранителната ни система, да я направи по-интуитивна и най-важното – да отговаря на нашите индивидуални потребности, което я прави надежна и с трудно предвидимо поведение;

Контрол на температурата

Няма значение дали се отоплявате на ток, с климатици, твърдо гориво/газ, водни радиатори или просто с електрическа печка – ние имаме безжично управление за всички случаи. Добавете и сензор (за температура/движение) или термостат и аклиматизацията в дома и офиса ви става напълно автоматична. А природата ще ви заобича – намаления разход достига до 35-40% от месечните ви сметки!

Контрол на щори, прозорци, пердета

Нищо по просто от това като пуснете домашното кино щорите автоматично да се спуснат. Системата на Интелихоум прави всичко с едно докосване.


Искате свеж въздух в дома, но ви е страх да оставите отворен прозореца в другата стая? Със системите на Интелихоум, прозореца сам ще се затвори ако завали или излезе вятър.


Контрол на какво ли още не

Искате отдалечено да отваряте врати? С Интелихоум това е лесно и сигурно.


Искате като някой звънне на вратата да ви го покаже на телефона? Няма проблем, дори когато сте в командировка.


Искате да разберете дали детето ви се е прибрало от училище или закъснява за училище? С едно докосване и системата започва да ви информира.


Искате да видите колко най-мако може да харчите за ток? С решението на Интелихоум може да следите ежечасно колко ви е сметката за тока.


Накратко – ние имаме може би не всички, но страшно много отговори на вашите желания свързани с контрола на дома и офиса.

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg