1. InteLLiHome REM - Управление на имоти

InteLLiHome REM (Real Estate Management) се фокусира върху управление на ваканционни имоти, апартаментни хотели, къщи, вили и други, които се използват:

1. С комерсиална цел – отдаване под наем (пример: зимни, летни и СПА курорти)

2. Управление на жилищни сгради и затворени комплекси – наблюдение и охрана, поливане на зелени площи и стайни растения, др.Системата позволява:
- Автоматизирано отчитане на енергопотреблението, като дава възможност да бъде ограничавано и/или да бъде заплащано на база реално потребление по време на престоя на временния ползвател на имота.
- Автоматизиране на отопление/охлаждане използвайки стандартни уреди.
- Отдалечено наблюдение на ваканционния имот – видео/аудио, температура, наводнение, измръзване, пожар и т.н.
- Автоматично даване на достъп до ваканционния имот за период от време, т.е. когато отдаването под наем, може да го правите от друг град, държава, континент.
- Съобщаване за пожар и наводнение във реално време, независимо от това дали имота е отдаден под наем.


2. InteLLiHome HEMS - Управление на хотели

InteLLiHome HEMS (Hotel Energy Management Solution) е иновативно, бежично решение за управление на енергия, предназначено да намали с 25-50% разходите за електроенергия на хотелските стаи.
В основата на HEMS системата на Интелихоум е безжичния картов модул (картодържател), който е снабден с всички небходими части и модули за лесен монтаж, така че да може да контролира енергията използвана за отопление, осветление и телевизия в хотелската стая.
Система HEMS регистрира и реагира на присъствието в стаята, като превключва между режими “Комфорт” или “Икономичен”, така че при отсъствие на гост в стаята, автоматично регулира поддържаната температура, до предварително зададено ниво, с цел пестене на енергия.

За да допълни HEMS решението, IntelliHome предлага и системата за централизирано управление HEMS-HI (Hotel Intelligence), която дава възможност на администраторите или рецепционистите да наблюдават и управляват отдалечено осветлението и отоплението във всяка стая, крило, етаж в сградата. По този начин се максимизира, както спестяването на енергия, така и комфорта на клиентите.

Аклиматизация
- отдалечено наблюдение и контрол на температурата в всяка стая.
- отдалечен контрол на всеки климатик (група от климатици): вкл/изкл, смяна сезонен режим, корекция в реално време на нормална или икономична температура и др.
- автоматично отчитане на стая, която е “свободна”, и поддържане на икономичен (или напълно изключен) режим на работа на климатичната система на стаята, независимо дали в нея се влиза или не.
- възможност за централизирано изключване на климатиците при достигане на нормална външна температура (пестене от ненужна климатизация).

Осветление
- отдалечен контрол на осветлението във всяка стая, коридор, сектор, фоайе, градина, др.
- автоматизиране на осветлението в зависимост от външната осветеност (включително да не може да се пали лампа когато е светло).

3. IntelliHome MS - Медицинска поддръжка

InteLLiHome MS (Medical support) е система за здравни заведения фокусирани върху медицинска поддръжка/помощ за хора в напреднала възраст, като дава 24/7 наблюдение и алармиране при застрашаващи здравето събития:


- падане

- липса на движение в даден период от деня

- продължително залежаване в леглото

- паник бутон

- забравен прозорец/врата отворен за повече от Х мин.Тъй като всяко едно от тези решения се нуждае от настройки, за да обслужва специфичните нужди на всеки клиент, моля свържете се с нас за да обсъдим детайли и да направим най-оптималното решение за вас.

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg