Какво представлява“Интелихоум” ви позволява да управлявате вашето отопление в дома, буквално от всяка точка и по всяко време от вашия смартфон или онлайн. По предварително зададена схема “HeatingControl” намалява или спира отоплението когато ви няма, като ви позволява да го пускате и спирате ръчно по всяко време и от всякъде.


Домашната Система нa iH има много и различни възможности, това което сме направили в профил “HeatingControl” е да подберем най-важните функции свързани с управлението на отоплението и осветлението във Вашия дом и да ги преинсталираме във профил “HeatingControl” като готови настройки и темплейти, които да може да ползвате веднага.


Системата автоматично ви предупреждава, когато температурата в дома ви спадне под предварително зададен минимум или се покачи над максимум. И това са само някои от възможностите на системата.Какво системата може да прави (примери):

1. Автоматично контролиране на температурата в помещенията във Вашия дом.
2. Преконфигуриран режим “Работен ден”, автоматично намаляване на температурата в двете помещения с 3 градуса в периода от 09.00 до 17.30 в работни дни. Автоматично донастройка в зависимост от външната температура*.
3. Преконфигураран режим “Нощ”, автоматично намаляване на температурата (в хола с 3 градуса; в спалнята с 1 градус) в периода от 23.00 до 06.30 в работни дни и между 23.59 до 07.00 в почивни дни (петък и събота). Автоматично донастройка в зависимост от външната температура*.
4. Автоматично пускане на отоплението в случай на по-ранно завръщане на член от семейството в дома.
5. Преконфигуриран режим “Двудневен уикенд с преспиване”. При този режим отоплението се намалява автоматично до минималното подходящо ниво (в зависмост от външната температура). Автоматично възстановява температурата в помещенията, така че в 18.00 на втория ден, помещенията да бъдат обратно затоплени до нормална температура (зададена от вас).
6. Преконфигуриран режим “Ваканция за Х дни”. Режимът се задейства ръчно, при което отоплението се намалява автоматично до минималното подходящо ниво (в зависмост от външната температура). Автоматично възстановява температурата в помещенията, така че в 18.00 на Х-тия ден, помещенията да бъдат обратно затоплени до температурата зададена от вас.

7. Отдалечено включване/изключване на отоплението. Отменя действието на преконфигурирани режими Уикенд и Ваканция; временно спира действието на режими “Работен Ден” и “Нощ” (за текущия период).
8. Отдалечена настройка на температурата в помещенията.
9. Автоматично и непрекъснато отчитане на температурата в дома Ви.
10. Автоматично управление на осветлението с цел автоматизиране или комфорт.

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg