Контролерът VeraEdge

Контролерът на Vera позволява през едно приложение да се управляват камери, брави, сензори, термостати, осветление и други устройства за автоматизация и охрана. Можете да ги виждате и контролирате от всякъде! Създайте потребителски сцени. Използвайте смартфон, таблет, или компютър за инсталация и контрол.

Контролерът на Vera е съвместим с над 1200 устройства от повечето големи производители на модули за Z-Wave и Z-Wave Plus безжична комуникация. Никакви месечни абонаменти не са необходими.

Предимствата на Vera:

• Контролирайте с едно докосване цялата си система.
• Проверявайте всичките си камери и управлявайте всичките си устройства през едно лесно за употреба приложение.
• Наблюдавайте и контролирайте вашата система от всеки смартфон, или таблет, от всяка точка, в която има интернет.
• Пестете пари от енергия автоматично.
• Разширявайте системата си до 220 устройства.
• Безжичната комуникация прави инсталацията лесна във всеки дом или офис.
• Получавайте известия, когато децата се върнат в къщи, вашите служители идват или си отиват, когато се появи вода в сутерена, когато се задейства димен детектор или когато нещо друго се случи във вашата VeraEdge система.
• Интегрирана помощ е готова да ви помогне във всяка стъпка на инсталацията и употребата на системата, заедно с детайлна документация, достъпна от нашият сайт за поддръжка.
• Нова система за мениджмънт на потреблението на енергия (с дневен, месечен и годишен доклад) и бърз достъп до статистиката.
• Можете да изберете от над 200 приложения за системата, от независими разработчици.
VeraEdge има подобрен контрол на достъпа чрез използване на ПИН. Можете да дадете на всеки във вашето семейство или офис собствен код за достъп до ключалки или за достъп до системата.
• Програмируем интерфейс даващ възможност да се показват различни устройства за различните потребители.

VeraEdge идва с преинсталирано приложение Vera UI7.

Започни веднага!

Ако мислите, че се нуждаете от някакво специално окабеляване или подготовка, за стане вашият дом – „Умен дом” – грешите. С VeraEdge ВСЕКИ дом или офис може да бъде автоматизиран и можете да започнете веднага. Всичко, от което се нуждаете е VeraEdge контролер и едно или повече Z-Wave устройства, които да бъдат контролирани.

Пълен контрол

VeraEdge ви дава възможност за създаване на собствена мрежа, като не ви задължава да използвате този, или онзи производител. Не сте лимитирани до само един производител на брави, или камери, или термостати. VeraEdge е съвместим с повечето марки произвеждащи устройства за безжична автоматизация на дома.

Лесно управление

VeraEdge предлага четири удобни предварителни конфигурирани режима на обитаване (Home, Away, Night и Vacation), които ви дават възможност да командвате с едно натискане целият си дом. Всичко, което трябва да направите е да зададете режима на работа на вашите устройства за различните режими на обитаване.

Посетете и страницата на Vera за повече информация »


Повече за продуктите:

Ако търсите контролер и сравнявате цените, твърде вероятно ще стигнете до извода, че VeraEdge е значително по-напред от своите конкуренти.


Видове и сравнение на контролери
Тук ще намерите информация и сравнение на всички контролери на Vera.


Платформата MiOS
Тук ще намерите информация за MiOS, операционната платформа на Vera.


Приложения за MiOS
Това е страница с приложения (плъгини), които можете да инсталирате на Vera.


Форум и полезни съвети
Ако имате въпроси и проблеми тук е мястото да намерите информация и помощ.


Поддръжка
Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ тук.

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg