Контролерът на Zipato

Zipato е интерактивна система за охрана и автоматизация базирана на облачна технология. Вие може да контролирате и автоматизирате всички устройства в дома си, които работят с електричество, да получавате аларми в реално време от дома си в случай на активиране на охранителната система.

Сцени

Нагласи всичко в дома си само с натискане на един бутон.

Комбинирайте няколко команди в един бутон, така че да получите определено настроение или среда с едно натискаме. Например сцена "Добре дошли" може да включва едновременно вечерно осветление, подово отопление, музика, щори, всички нагласени според вашите предпочитания. Връзвайки сцената с изключване на алармата между 17:00 и 21:00 часа, дори няма да се налага да натискате бутон при прибирането си вкъщи.

Програми и таймери

Използвайте програми, които да мислят вместо вас.

Всички команди могат да бъдат лесно програмирани с таймер. Можете да решитем кога тези команди да бъдат изпълнявани. Програма "Нощно осветление" може да пуска щорите, регулира подовото отопление, включва градинското и входното осветление. Таймерът може да настроен да стартира в 16:30 през зимата и в 19:00 през лятото, или просто да бъде програмиран на точно време преди залез слънце, така че автоматично да следи сезоните.


Грижи за болни и възрастни хора - винаги във връзка с вашите близки

Zipato дава независимост на хората с риск за наранявания и инциденти, които стават в дома, особено когато става въпрос за възрастни хора. Също така гарантира на семейството и приятелите чувство за свобода, знаейки, че в случай на инцидент ще бъдат известени веднага.

Мрежа от помощници

Цяла група от помощници вместо един дава повече надежност и спокойствие.

Чрез използване на различни сензори и мобилни технологии Zipato може да следи различни дейности на любимите хора и да изпраща информация и сигнали до група помощници в зависимост от настройките. По този начин грижите в едно семейство могат да бъдат споделени от деца, роднини, доверени приятели, платени професионалисти, съседи и т.н. Това според нас е далеч по-ефективно финансово и по-достойно решение от домовете за възрастни хора.
В зависимост от мястото на сензорите, членовете на семейството и други помощници, могат да получават сигнали при промяна на нормалният ритъм на живот, ако няма никакво движение в зададен период от време, при падане, или при натискане на определен бутон за помощ.

- Подава сигнал когато някой стане от леглото, или не стане в определен период от време
- Подава сигнал ако някой се буди често нощем
- Подава сигнал ако някой дълго време не излиза от банята...потенциално подхлъзване или падане?
- Дава информация дали има движение
- Дали е отворен хладилника, или аптечката за лекарства?
- Сензорите за вода дават информация дали ваната или тоалетната преливат
- От разстояние се следи дали отоплението или климатизацията работи коректно

Свържи всичко

Zipato свързва и упростява цялата техника в дома ви, давайки ви оптимален комфорт и удобство. Премахва нуждата да се разхождате от стая в стая за да нагласяте завеси, лампи, отопление, включвате и изключвате аудио и видео техника.

Пълен контрол

Дали от лесен за използване сензорен панел, интернет, мобилен телефон, или ръчно, както сте свикнали да го правите, пълният контрол е винаги на една ръка разстояние, независимо къде се намирате.

Лесно програмиране

Автоматизирайте всичко което поискате в дома си, използвайки нашият приятен и лесен за използване софтуер. Задавайте собствени правила, графици, състояния и го правете с удоволствие местейки интуитивните пъзели по екрана.

Предимствата на Zipato

Напълно според вашите изисквания
Потребителите решават, какви устройства да следят, как да получават информацията и кой да получава известия.

Известяване за определени действия
Известяване през интернет ви позволява да имате детайлен поглед към действия ивършвани от вашите близки, касаещи тяхното здраве.

Видео стрийм
Можете да използвате видео стрийм в случай на получаване на сигнал касаещ здравето на вашите близки. Можете също така да настроите Zipato автоматично да ви изпраща снимка или видео клип в случай на каквотпо и да е известиа за авария.

Охрана и безопасност
Можете да получите известие за течове предварително, с цел да се избегнат евентуални по-тежки щети. Zipato може, също така, да ви информира за всякакви аварии, като пожар, влизане с взлом, изтичане на газ, или опасно ниска температура във вашия дом.

Посетете и страницата на Zipato за повече информация »


Повече за продуктите:

Видове и описание
Тук ще намерите обща информация за всеки компонент на Zipato.


Видео уроци
Лесни за разбиране видео уроци за използване на възможностите на системата Zipato.


Форум и дискусии
Ако имате въпроси и проблеми тук е мястото да намерите информация и помощ.


Поддръжка
Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ тук.

За нас


Адрес:
България, София 1407, бул. “Банат” 19

Контакти

Телефон:
+359 888252576
Е-мейл:
sales@intellihome.bg